Trendy meubelen & interieur advies | Maak van je huis een thuis

Onze woonwinkel

Op zoek naar dé plek in Drenthe waar je alles vindt voor een sfeervol thuis? Woodtastic Meubelboerderij is jouw bestemming! Hier vind je alles om je huis te transformeren tot een oase van gezelligheid en comfort. Met ons unieke assortiment van hoogwaardige en duurzaam vervaardigde producten, geven we jouw interieur die warme, natuurlijke uitstraling waar je elke dag van zult genieten. Kom langs bij Woodtastic en laat je inspireren om van jouw huis een echt thuis te maken!

Group 18

Unieke collectie

De collecties van meubels en accessoires die je kunt vinden in onze woonwinkel, worden met zorg samengesteld door experts. De producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Daarom vind je bij Woodtastic Meubelboerderij niet alleen standaard eikenhouten tafels en stoelen, maar ook bijzondere items zoals boomstamtafels en mango houten meubelen. Bij Woodtastic Meubelboerderij vind je dus zeker iets unieks dat bij jouw stijl en smaak past.

Handgemaakte eikenhouten meubelen

Bij Woodtastic specialiseren we ons in het creëren van prachtige, handgemaakte houten meubelen, volledig op maat gemaakt voor jou. Elk meubelstuk, van robuuste picknicktafels tot stijlvolle eettafels, wordt vervaardigd uit duurzaam eikenhout. Wij geloven in het bieden van maatwerk: je kunt bij ons terecht voor op maat gezaagde vensterbanken, functionele aanrechtbladen, elegante wandplanken en meer. 

Onze vakmensen zorgen voor een nauwgezette afwerking, van het schuren tot het aanbrengen van olie en lak. Bij onze tafels kies je zelfs het onderstel, zodat elk meubelstuk een persoonlijke touch krijgt en naadloos aansluit bij jouw woonstijl.

20231002 MCD03522

Duurzaamheid heeft hoge prioriteit

Bij Woodtastic hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit is dan ook de reden dat wij alleen met materialen werken die op een verantwoordelijke manier geproduceerd zijn, zoals FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Onze woonwinkel maakt het dus mogelijk om te genieten van jouw aankoop, wetende dat je op een positieve manier bijdraagt aan het milieu.

Goede service gegarandeerd

In onze winkel draait alles om jouw wensen. We weten dat het vinden van de juiste meubels en accessoires soms lastig kan zijn. Daarom voorzien onze interieurstylisten je graag van persoonlijk advies. Ook kunnen wij je helpen met het verkoopklaar maken van jouw huis. Het is voor ons van groot belang om uitstekende service te bieden en er met jou voor te zorgen dat jij met je nieuwe interieur een fijn thuis kunt realiseren. 

Of je nu op zoek bent naar een opvallend meubel of juist een subtiel accent, wij als woonwinkel denken graag mee. Ons ervaren en enthousiaste team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw interieur.

Een uniek interieur? Woodtastic Meubelboerderij!

Kortom, bij Woodtastic Meubelboerderij vind je de meest unieke collecties van duurzame en hoogwaardige houten meubels en accessoires, met uitstekende persoonlijke service. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze woonwinkel of bekijk ons aanbod in de webshop!

20231002 MCD03485 Enhanced NR