Trendy meubelen & interieur advies | Maak van je huis een thuis

Modulaire banken

Modulaire banken

Bank Amarillo, een modulaire elementenbank. Deze bank is geheel zelf samen te stellen.

Bank Amarillo

annebeth 2 1

Bank Annabeth

butterfly

Bank Butterfly

carmen 1 1

Bank Carmen

kirsten 2

Bank Kirsten

liselotte

Bank Liselotte

lucia

Bank Lucia

maria

Bank Maria

michelle 1 1

Bank Michelle

Bank Milou. Milou is een vriendelijke bank met zachte uitstraling door de licht afgeronde hoeken en ingetrokken stiknaden in de rug en zitting. Maar er is meer, de rugleuning van Milou is namelijk verstelbaar. Hierdoor verander je in een handomdraai van rechtop naar relax met diepe zit. Als dit geen genieten is… * De zitelementen van bank Milou hebben een verstelbare rugleuning, hierdoor heeft de bank twee verschillende zitdieptes. Uitgezonderd de elementen zithoek vast en hocker.

Bank Milou

Bank Olivia. Door de gestoffeerde romp tot aan de grond en haar royale armleuningen eist Olivia de aandacht op zonder schreeuwerig te zijn. Haar design is juist rechttoe rechtaan, simplistisch, en daardoor tijdloos. Door dat simplistische design is ze ook meteen een alleskunner die in vele interieurstijlen past. Het is de stofkeuze die haar naar een woonstijl toetrekt. Bank Olivia is prachtig in bijvoorbeeld deze prachtige brede ribstof

Bank Olivia

tessa 1

Bank Tessa

Bank Veronique. Het is het verfijnde lijnenspel waaraan je Veronique in een oogopslag herkend. Diezelfde lijnen zorgen voor een luxe uitstraling die je interieur meteen een upgrade geeft. Anderzijds is Veronique ook een echte familiebank. Wist je dat er zelfs een bijpassende hondenmand verkrijgbaar is? Die stofferen we gewoon mee in de stof van jouw keuze

Bank Veronique

Waarom modulaire banken?

Veelzijdige oplossingen voor comfort en Stijl

Modulaire banken hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun veelzijdigheid, comfort en stijlvolle uitstraling. Deze banken bieden een flexibele en aanpasbare oplossing voor diverse woonruimtes, waardoor ze een favoriete keuze zijn geworden voor zowel kleine appartementen als ruime woningen. Hieronder worden enkele kenmerken en voordelen van modulaire zitbanken besproken.

  • Flexibiliteit in Opstelling: Modulaire zitbanken bestaan uit afzonderlijke secties die gemakkelijk kunnen worden samengevoegd of losgekoppeld, waardoor je de opstelling kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je ruimte. Dit maakt het mogelijk om de bank samen te stellen  als een traditionele bank, een hoekbank, een chaise longue of zelfs als individuele zitplaatsen.

  • Ruimtebesparend Ontwerp: Voor kleine woonruimtes zijn modulaire zitbanken een ideale keuze vanwege hun ruimtebesparende ontwerp. Je kunt de bank eenvoudig aanpassen aan de beschikbare ruimte zonder in te leveren op comfort. 
  • Personaliseerbare Stijl: Modulaire zitbanken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en materialen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de bank aan te passen aan jouw persoonlijkheid en interieur. Of je nu van een moderne, minimalistische look houdt of een meer klassieke uitstraling verkiest, er zijn modulaire banken beschikbaar voor elke smaak.

  • Uitbreidingsmogelijkheden: Een groot voordeel van modulaire zitbanken is dat je ze kunt uitbreiden naarmate je ruimte of gezin groeit. Als je bijvoorbeeld meer zitplaatsen nodig hebt, kun je eenvoudig extra modules toevoegen aan de bestaande opstelling.

  • Gemakkelijk Onderhoud: Onze banken zijn gemaakt van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen. 

Kortom, modulaire zitbanken bied vele voordelen, variërend van flexibiliteit in opstelling tot personaliseerbare stijl. Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor een klein appartement of een veelzijdige bank voor een ruime woonkamer, modulaire zitbanken kunnen een perfecte aanvulling zijn op jouw interieur.

Op deze pagina vind je al onze modulaire banken. Ben jij nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Bij elke bank zit onderaan de pagina de optie om vrijblijvend een offerte op te vragen. 

Wil je graag het zitcomfort van een bank testen? Kom dan langs in onze meubelboerderij. 

Hoofdstraat 15, 9531AA Borger