Trendy meubelen & interieur advies | Maak van je huis een thuis

Modulaire banken

Modulaire banken zijn een populaire trend in interieurontwerp. Door de verschillende elementen, is een modulaire bank gemakkelijk aan te passen en op maat te maken voor elke ruimte. Kortom: ideaal voor elke woning, openbare ruimte of elk kantoor. Woodtastic Meubelboerderij heeft een ruim assortiment van banken en zelfs per bank zijn de opties eindeloos. Wij bieden de keuze uit ruim 100 kleuren, stoffen en ledersoorten, waardoor jouw droombank gerealiseerd kan worden.

Voordelen van een modulaire bank

Deze banken zijn een perfecte keuze voor elke ruimte. Waarom? Dat leggen we je graag uit. Allereerst is de flexibiliteit een grote pré. Met de elementen van een modulaire bank is het mogelijk om een groot en comfortabel zitgedeelte te creëren. Ook kun je er juist voor kiezen om een kleiner, gezellig hoekje te vormen. De elementen zijn naar wens te verplaatsen, in elke gewenste opstelling. Op deze manier passen ze altijd bij de behoeften van de ruimte. Houd je meer van afwisseling, dan biedt deze bank precies de juiste mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Bij Woodtastic Meubelboerderij staan wij altijd klaar om jou advies te geven voor het op maat maken van jouw bank. Of het nou gaat om de grootte, kleur of de stijl: wij kijken graag met je mee naar de opties die het beste passen bij jouw wensen en de beschikbare ruimte waar de modSerulaire bank komt te staan. Zo ontwerp je de bank die perfect past bij de sfeer en stijl van uw ruimte.

Comfortabele keuze

Onze banken zijn ontworpen om comfortabel te zijn. Met het gebruik van hoogwaardige materialen, bieden ze de steun en comfort die u nodig heeft om te ontspannen. Daarnaast is het comfort verder te verbeteren door accessoires en kussens toe te voegen. Ook hierin denken wij graag mee en kunnen wij je voorzien van een advies op maat, passend bij jouw stijl.

Lang lekker zitten

Wij begrijpen dat een bank een grote aankoop is waar je jaren mee vooruit wilt. Om die reden bieden wij enkel banken en elementen aan van hoge kwaliteit. Omdat de modulaire bank volledig samen te stellen is naar jouw woonwens, weet je zeker dat je goed zit! Bij de aankoop van jouw droombank is het ook mogelijk een I Protect service- en garantiepakket af te sluiten. Hiermee is het mogelijk om vijf jaar zorgeloos van uw nieuwe zitmeubel te genieten. Bij aanschaf van deze garantie, zullen wij uw bank voorzien van hoogwaardige textielbescherming waardoor de stof vuilwerend en dus extra gebruiksvriendelijk is.

Woodtastic Meubelboerderij Service

Bij ons staat service voorop. Zo staan wij altijd voor u klaar met professioneel advies omtrent het samenstellen van de bank die perfect bij je past. Wij luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Overigens gaat onze service verder:

wij leveren de gekozen bank bij jou af in huis en installeren deze vervolgens op de gewenste plaats. Bij aanschaf van het garantiepakket, bieden wij een constructieservice aan en kunnen wij de bankkussens opvullen of verstevigen of verhelpen wij piep- of kraakgeluiden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!